Labuwa-Personal-training

Welkom

Als professionele (vrouwelijke) personal trainer mét een vitaliteitsachtergrond kan ik je niet alleen helpen bij het behalen van jouw sportdoel, maar geef ik ook aandacht aan mindset en voeding – essentiële factoren die vaak over het hoofd worden gezien bij personal training. Of je nu alleen of in gezelschap van vriendinnen of zussen wil afvallen, bijkomen, aan je conditie werken of je lichaam shapen, bij Labuwa ben je aan het juiste adres!

Vitaliteitsworkshops

Voor organisaties of instellingen die vitaliteit op de kaart willen zetten biedt Labuwa ook vitaliteitsworkshops aan. Maar ook als je voor je eigen team, vriendenkring of familie een workshop wil organiseren over vitaliteit kun je bij Labuwa terecht. Of je het nu strak en zakelijk of informeel en gezellig wil, de workshops zijn altijd interactief, praktisch en enorm leerzaam. Je kunt kiezen uit vaste workshops over Mindset, Fysiek, Voeding, Slaap, Stress, Focus, Wilskracht of Happiness, maar workshops op maat zijn ook bespreekbaar.

Boek nu een veelzijdige Vitaliteitsworkshop en maak een keuze uit de volgende thema’s: Mindset, Fysiek, Voeding, Slaap, Stress, Focus, Wilskracht of Happiness. Staat jouw thema er niet bij of wil je een workshop op maat? Mail of bel dan voor meer informatie.