Voor alle vrouwen die in een veilige en groene omgeving aan hun conditie willen werken en hun
lichaam willen shapen

Vitaliteitsconsulten

De Vitaliteitsconsulten van Labuwa zijn gericht op afvallen, gezond eten, op gewicht blijven of bijkomen. Zodra jouw hulpvraag duidelijk is, stellen we samen een haalbaar en duurzaam Vitaliteitsplan op. De kennis, adviezen en tools die je na afloop van de sessie(s) rijker bent, helpen je uiteindelijk jouw doel te behalen.

Only Ladies Bootcamp

Een uur lang doen we (lichaamsgewicht) oefeningen uit verschillende disciplines: Kickboksen, Pilates en Elements in combinatie met HIT en (milde) krachttraining.
Zo werk je niet alleen aan je lichamelijke gesteldheid, maar ervaar je ook meer rust en happiness door de KRACHT VAN GROEN.
Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor een proeftraining of kies direct voor een voordelige 10-rittenkaart!

Personal Training/Small Group Training

Voor vrouwen die liever 1-op-1 of in een kleine, vertrouwde groep aan hun conditie willen werken en hun lichaam willen shapen biedt Labuwa ook Personal Training aan. Aan wilskracht ligt het vaak niet; vrouwen willen wel op de juiste wijze sporten, maar vaak kunnen ze niet een professionele, vrouwelijke personal trainer vinden die weet wat zij nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen.
Als ervaren professionele (vrouwelijke) personal trainer mét een vitaliteitsachtergrond kan ik jou helpen bij het behalen van jouw sportdoel.
Of je nu alleen of in gezelschap van vriendinnen of zussen wil afvallen, bijkomen, aan je conditie werken of je lichaam wil shapen, bij Labuwa ben je aan het juiste adres!

Workshops Vitaliteit

Voor organisaties of instellingen die Vitaliteit op de kaart willen zetten biedt Labuwa ook Workshops Vitaliteit aan. Maar ook als je voor je eigen team, vriendenkring of familie een Workshop Vitaliteit wil organiseren kun je bij Labuwa terecht. Of je het nu zakelijk, informeel of gezellig wil, de Workshops zijn altijd interactief, praktisch en enorm leerzaam. Je kunt kiezen uit vaste Workshops maar
Workshops op maat zijn ook bespreekbaar. Boek nu een veelzijdige Workshop Vitaliteit en maak een keuze uit de volgende thema’s: Mindset, Emoties, Impulscontrole, Wilskracht, Happiness, Focus, Fysiek, Voeding, Slaap, Stressmanagement, Zelfdeterminatietheorie, Duurzame Gedragsverandering en Persoonlijk Leiderschap.