De Vitaliteitsconsulten van Labuwa zijn gericht op afvallen, gezond eten, op gewicht blijven of
bijkomen.

Welkom bij Labuwa!

Labuwa, leeuwin. Dit is het verhaal van de krachtige maar soms kwetsbare vrouw. Het verhaal waar elke vrouw die meerdere ballen tegelijk in de lucht probeert te houden zich in herkent. Het zijn verschillende ballen met de labels ‘carrière’ ‘zelfzorg’ ‘huishouden’ en wellicht ook ‘zorg voor anderen’. Want of ze nou een fulltime of parttime baan onderhoud of een huismoeder is, iedere vrouw probeert in 24 uur bergen werk te verzetten en slaagt daar zowaar in ook.

We bieden een breed scala aan trainingen

Vitaliteitsconsulten

De Vitaliteitsconsulten van Labuwa zijn gericht op afvallen, gezond eten, op gewicht blijven of
bijkomen.

Only Ladies Bootcamp

Voor alle vrouwen die in een veilige en groene omgeving aan hun conditie willen werken en hun
lichaam willen shapen

Personal Training

Voor vrouwen die liever 1-op-1 of in een kleine, vertrouwde groep aan hun conditie willen werken en hun lichaam willen shapen biedt Labuwa ook Personal Training aan

Workshops Vitaliteit

Voor organisaties of instellingen die Vitaliteit op de kaart willen zetten biedt Labuwa ook Workshops Vitaliteit aan

Goede zelfzorg is dus essentieel, maar wat houdt dat dan concreet in?

Vitaliteit is een combinatie van drie cruciale factoren: Voeding , Fysiek en Mindset. Als Vitaliteitscoach kan ik je wetenschappelijke onderbouwde, realistische en praktische tools bieden om deze te implementeren in je leven.

Labuwa is niet voor niets een vrouwelijk woord: mijn doelgroep bestaat dan ook uit vrouwen. Vrouwen zijn namelijk stuk voor stuk sterke, veerkrachtige wezens, die essentiële rollen in de ​samenleving vervullen: als professional, moeder, (zorgverlenende) dochter of echtgenote. Maar belangrijke rollen zoals zorg en carrière vereisen ook meer energie en dus is meer zelfzorg een absolute must. En het mooiste is dat als je je ultieme zelf hebt terug gevonden, je dit ook aan je dierbaren kunt doorgeven.

Herken je je in mijn verhaal en ben je nieuwsgierig naar wat ik je te bieden heb? Wil je ook meer grip op je leven en gezonder door het leven gaan? Neem een kijkje bij Labuwa’s aanbod voor een programma of activiteit naar keuze. Past het niet helemaal bij wat je voor ogen hebt, dan kun je mij altijd bellen of mailen voor een programma op maat.

Een kleine greep uit onze workshops

Wij werken onder andere met de volgende bedrijven

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?