“Leuke trainingen, lichamelijk voel ik me fitter en het motiveert me om vaker te sporten.”

De kracht van iedere vrouw zit in de mentale overtuiging! Labuwa’s combinatie van fysiek en mentale inspanning heeft een positief effectief op de deelneemsters. Het traject heeft de bewustwording van de deelneemsters vergroot en bekrachtigt. ‘ Vitaliteitscoach Khadija Bahara heeft mij laten stil staan bij mijn kwaliteiten en belemmerende gedachte, vanuit dit startpunt heb ik mijn doelen gesteld’, aldus Tara. Vanuit de opleiding dienstverlening en het vak burgerschap heeft dit traject een goede aansluiting op de kennis en inzicht. De deelneemsters hebben dit traject als zeer waardevol ervaren. Dit traject heeft een waardevolle dimensie gekregen door de inspirerende spreekster Rahma El Mouden.

De samenwerking van ROC Top, Blik op Talent en Labuwa is onderdeel van de visie die we allen dragen voor het activeren en empoweren van vrouwen in de samenleving.

Dank Labuwa voor de organisatie en samenwerking om de dames nog beter in hun kracht te zetten.

Stichting Nisa for Nisa heeft een fijne werk ervaring met Labuwa De deelnemers van Nisa hebben de workshops van Labuwa met veel plezier, gevoel en erkenning ervaren. Bij de verschillende workshops kwamen er veel emoties en effecten los zowel mentaal als fysiek. De vrouwen hebben nieuwe en waardevolle inzichten meegekregen waar ze verder op kunnen bouwen in hun relaties en opvoeding en eigen ontwikkeling.
Je hebt als Coach een goede en open uitstraling. Je zorgt voor veiligheid in de groep en het lijkt moeiteloos te gaan. Je vraagt goed door om ervoor te zorgen dat de informatie goed is ontvangen en begrepen. De onderwerpen die je aankaart zijn herkenbaar voor de deelnemers. Je kan makkelijk ‘levelen’ met de deelnemers ondanks de taalbarrière en daardoor durven zij zich meer open te stellen. De deelnemers leken beter te begrijpen waarom aandacht voor je ademhaling, slapen, stressmanagement en fysiek activiteiten bijvoorbeeld belangrijk is. Ook zijn de deelnemers zich nu bewuster van hun eigen competenties en hoe ze daar beter gebruik van kunnen maken.
Hoe vonden jullie als organisatie de samenwerking met Labuwa?
Ik heb al een aantal jaar een fijne samenwerkingsrelatie met Labuwa.
Meerdere projecten zijn gehonoreerd en met succes uitgevoerd.
Wat betreft aanpak en visie zitten wij op één lijn. Labuwa heeft passie voor de doelgroep en een eigen aanpak ontwikkeld die goed aansluit bij vrouwen die aan zichzelf willen werken (op meerdere vlakken).
Hoe heeft de doelgroep volgens jullie de Workshops en Bootcamps ervaren?
De Bootcamps en de Workshops hebben zichtbaar een positieve uitwerking op de doelgroep. Vrouwen moeten vaak even een drempel over en dan zie je vervolgens dat ze groeien in zelfvertrouwen en dat ze steeds meer gaan ondernemen.
Fysiek en mentaal? Wat zijn de effecten op hun ontwikkeling? 
Zichtbaar resultaat van de Bootcamps is opbouw van de conditie en kracht. Ook steeds meer plezier in het (buiten)sporten en het aanpassen van eet- en leefgewoonten, zoals meer water drinken, minder suiker en vaker de trap nemen. De Workshops dragen bij aan kennisvergroting en leefwereldvergroting. Vrouwen durven stap voor stap meer te ondernemen om (weer) te participeren.
De Vitaliteit Workshop van Vitaliteitscoach Khadija Bahara was heel leerzaam! Zij had deze workshop gegeven als opdracht voor een schoolproject. Het was een hele leuke en vooral interactieve workshop over Autonomie Binding en Competentie, zelfs de docenten deden mee en vonden het interessant. Daarbij was ze gekomen terwijl er een heftige sneeuwstorm bezig was. Op haar kun je rekenen!

Recensies Personal training

Ik vind het heel fijn om met Khadija te trainen. De manier waarop zij de trainingen geeft vind ik erg prettig. Ze is vriendelijk en het is gezellig, maar ze is ook duidelijk in ‘nu even focussen en trainen.’ Dat vind ik heel goed en zij geeft het goed aan.
Ik merk altijd dat ik veel energie heb na de training. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ik vind het ook altijd ontspannend, even weg van alles. En het is ook fijn dat zij daar aandacht aan besteed.

NPersonal training

Leuke trainingen, lichamelijk voel ik me fitter en het motiveert me om vaker te sporten.

BPersonal training

Ik train sinds juni 2019 bij Khadija en merk dat ik mij sindsdien mentaal beter voel en mijn conditie erop vooruit is gegaan. Het buiten trainen en met Khadija als trainer ervaar ik namelijk
als zeer prettig.

HPersonal training

Ik moest echt een drempel over om buiten te gaan sporten. Dat voelde erna echt als een overwinning en ik voel mij fitter. Dankzij de trainingen durf ik nu ook meer te ondernemen in mijn dagelijkse leven, beweeg ik bewuster en denk ik niet meer zo zwaar maar juist positiever.

FPersonal training

Trainingen met trainer Khadija helpt mij om met energie de week in te gaan. Het heeft mij letterlijk in beweging gezet, maar ook mijn hoofd is weer frisser, actief. Ik pak meer dingen op in mijn leven.

HPersonal training

De impact die de trainingen op mij hebben is dat ik mij energieker en lekkerder in mijn vel voel! Ik heb minder hoofdpijn en ik kan in mijn dagelijkse leven meer aan. Ook vind ik het contact fijn! Bedankt! C. Ik kom pas uit een scheiding en tijdens mijn huwelijk durfde ik nooit te sporten omdat ik mij schaamde voor mijn lichaam. Door de trainingen van Khadija ben ik hier doorheen gegaan en nu interesseert het me niet meer veel want ik sport voor mijn gezondheid. Ik ervaar veel plezier met Khadija. Ik blijf de trainingen volgen!

RPersonal training

Door de trainingen van Khadija besefte ik dat ik als vrouw niet alleen maar hoef te sporten om er
goed uit te zien, het gaat om gezondheid, je zelfverzekerd en sterk te voelen!

LPersonal training